GETTING MY پمپیران TO WORK

Getting My پمپیران To Work

Getting My پمپیران To Work

Blog Article

پمپ آب دو پروانه پمپ اب دو پروانه ایکار - اسکواردی - ونیکو

در برخی از مناطق، به دلیل کمبود فشار آب شهری، از بوستر پمپ برای افزایش فشار آب استفاده می‌شود.

ممکن است پرشر سوئیچ ها طوری طراحی شده باشند که در صورت افزایش یا افت فشار جریان را قطع و یا وصل کنند.

در بوستر پمپ های دور متغیر د لحظه شروع پمپ بسیار آرام و نرم و با دور پایین شروع به کار می کند و به مرور سرعت گردش را افزایش می دهد تا در فشار مورد نظر فیکس شود. اگر دور الکترو موتور تا حداکثر برق شهری ( حداکثر توان ) افزایش یابد و فشار مورد نظر تامین نشود ، تابلو برق پمپ بعدی را وارد مدار می کند.

برای مشاهده و خرید بوستر پمپ های متنوع با کارشناسان پایا گسترش در ارتباط باشید.

به منظور تامین آب مورد نیاز اسپرینکلرها و جعبه‌های آتش نشانی می‌بایست مخازنی با حجم مناسب در کنار بوستر پمپ آتش نشانی طراحی و نصب گردد. دلیل استفاده از مخازن آب آن است که با توجه به حجم بالای آب مورد نیاز برای سیستم اطفای حریق، به طور معمول بوستر پمپ اب سیستم‌های معمول آبرسانی به این اماکن قابلیت تامین آب به اندازه کافی را ندارند، بنابراین می‌بایست مخازن آب با حجم کافی تعبیه گردد.

به منظور استقرا و ثابت نگهداشتن الکتروپمپ/دیزل پمپ ها، جوکی پمپ،کلکتورها، شیرها و… در کنار یکدیگر و با موقعیت‌های از پیش تعیین شده از شاسی استفاده می‌گردد.

 هزینه‌های تولید بوستر پمپ، از جمله هزینه‌های نیروی کار، هزینه‌های حمل و نقل و هزینه‌های مالیات، بر قیمت بوستر پمپ تاثیر می‌گذارد.

این بوستر پمپ ها علاوه بر پمپ اصلی و پمپ رزرو، می توانند با جوکی پمپ یا همان پمپ پیشرو و یا بدون جوکی پمپ طراحی شوند.

– در چه صورتی در کنار این بوستر پمپ ها به مخزن آب نیاز است؟

برای به حرکت در آمدن پمپ در بوستر پمپ آتش نشانی عموماً الکتروموتور و یا دیزل موتور که با پمپ انتخابی کوپل می‌شود نیروی محرکه لازم را فراهم می‌نماید.

بوستر پمپ آتش‌نشانی، نوعی پمپ تقویت‌کننده فشار آب است که به طور خاص برای افزایش فشار آب در سیستم‌های آتش‌نشانی طراحی شده است.

جهت راهنمای انتخاب پمپ های آتش نشانی، خصوصیات زیر را در نظر داشته باشید:

ظرفیت پیشرو کمتر از الکتروپمپ اصل یاست ولی فشار آن با الکتروپمپ اصلی برابر است.

Report this page